Διαχείριση Προσωπικού

homo

Η εφαρμογή homo αποτελεί ένα HR εργαλείο διαχείρισης προσωπικού με πλήρη εποπτεία και ανάλυση οικονομικών δεδομένων, αξιολόγηση και ανάθεση στόχων

Πρόγραμμα Εισόδου-Εξόδου Εργαζομένων

Στο πακέτο της εφαρμογής homo, περιλαμβάνεται ένα αυτοματοποιημένο σύστημα είσοδου και εξόδου (check in - check out) εργαζομένων που σας επιτρέπει να διατηρείτε τον πλήρη έλεγχο των ωραρίων για τον κάθε εργαζόμενο με τρόπο δίκαιο και με εξασφαλισμένη την διαφάνεια.


Ειδικές ειδοποιήσεις έρχονται στο email σας σε κάθε επαφή του εργαζομένου σας με το πρόγραμμα.

Επόπτης όλης της εικόνας των εργαζομένων σας

Στο homo έχετε ανά πάσα στιγμή συγκεντρωτικά στοιχεία για όλους τους εργαζομένους σας τα οποία είναι πλήρως εξατομικευμένα. Μπορείτε εσείς να επιλέξετε τι και που θα εμφανίζεται, αλλά και να διαλέξετε τα συγκεντρωτικά αποτελέσματα που σας εξυπηρετούν. 

Με μια ματιά μπορείτε να δείτε τα συνολικά σας έξοδα που αφορούν το προσωπικό, τους διαθέσιμους πόρους, τα έργα που τους έχουν ανατεθεί, τα υπόλοιπα αδειών τους και φυσικά με το πάτημα ενός πλήκτρου να ανατρέξετε στην καρτέλα καθενός από αυτούς ώστε να πάρετε περισσότερες πληροφορίες.

Πλήρης Καρτέλα Στοιχείων

Κάθε υπάλληλος διτηρεί την δική του καρτέλα στοιχείων με πλήρη στοιχεία σύμφωνα με τις διατάξεις GDPR ενώ στα διάφορα πεδία μπορούν να αποθηκευτούν πληροφορίες απαραίτητες για την πρόσληψη και την μισθοδοσία του. 

Ειδικά πεδία σας επιτρέπουν άλλωστε την καταχώρηση εγγράφων όπως το βιογραφικό, κάποιο πιστοποιητικό ή την σύμβαση του.

Καθημερινός έλεγχος

Με την homo σας δίνεται η δυνατότητα να διατηρείτε καθημερινό αρχείο με τις ώρες εργασίας του κάθε υπαλλήλου σας ώστε στο τέλος του κάθε μήνα να υπολογίσετε αυτόματα τυχόν υπερωρίες ή ημερομίσθια.

Παράλληλα και ανάλογα με το είδος της επιχείρισης σας ή τον τομέα στον οποίο απασχολείται ο κάθε υπάλληλος, έχετε την δυνατότητα να ελέγχετε καθημερινά τα αποτελέσματα του ταμείου της βάρδιας του (πλεονάσματα/ελλείμματα) ή αντίστοιχα επίτευξη μετρήσιμων στόχων.

Αυτοματοποιημένη Διαδικασία Μισθοδοσίας

Στην homo το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να καταχωρήσετε τα στοιχεία πληρωμής του εργαζομένου σας. Με βάση τις τρέχουσες ώρες ή επιδόσεις του η μισθοδοσία του θα υπολογιστεί... αυτόματα! 

Στην καρτέλα του μπορείτε να ορίσετε και Εκπαιδεύσεις μέσω Σεμιναρίων κλπ. ή Αξιολογήσεις σε διάφορα πρότυπα που αφορούν την ειδίκευση του ή τον κλάδο σας.

Έλεγχος των αδειών

Υπάρχει ειδικό πεδίο στην homo ώστε να καταχωρείτε κάθε ημερομηνία αδείας του εργαζομένου σας με παράλληλη ενημέρωση για το συνολικό υπόλοιπο του. Με αυτόν τον τρόπο θα εξασφαλίσετε ότι ο εργαζόμενος θα πάρει τις άδειες που δικαιούται χωρίς να υπάρχουν εκκρεμότητες στο επόμενο έτος.

Απόλυτη ασφάλεια και προσβασιμότητα

Όλα μας τα προϊόντα είναι cloud-based που σημαίνει ότι δεν χρειάζονται καμία εγκατάσταση. Επίσης, όποια αλλαγή κι αν κάνετε αποθηκεύεται αμέσως και αυτόματα χωρίς να ανησυχείτε.

Η πρόσβαση γίνεται μόνο στους χρήστες που έχουν δικαιώματα για την κάθε λειτουργία και είναι δυνατή από οποιαδήποτε συσκευή (υπολογιστή, κινητό κλπ.)

Αποκτήστε το δικό σας προσωποιημένο homo

Ζητήστε το στέλνοντας μήνυμα στο info@2Secondo.net