Επαγγελματική Διαχείριση (CRM)

Το πρώτο αμιγώς ευέλικτο πρόγραμμα διαχείρισης όλων των εργασιών και αποτελεσμάτων, κάθε επαγγελματία ή επιχειρηματία, ανεξαρτήτως κλάδου!

Η εφαρμογή pallo είναι ένα ολοκληρωμένο πακέτο CRM με ευέλικτη διαχείριση συναλλαγών.

Επειδή δεν έχεις χρόνο για δουλειά γραφείου...
Οργάνωσε πελάτες, ραντεβού, οικονομικά, υλικά & υποχρεώσεις, με μία μόνο εφαρμογή!

Γιατί καλύτερα με το pallo;

Κάθε κλάδος έχει διαφορετικές ανάγκες και κάθε επαγγελματίας, διαφορετικές απαιτήσεις. 

Γιατί λοιπόν να πρέπει ο επαγγελματίας να προσαρμοστεί σε έτοιμα προγράμματα που εξυπηρετούν συγκεκριμένες ανάγκες για προκαθορισμένες απαιτήσεις;

Φτιάξε το pallo όπως εσύ επιθυμείς ώστε να ταιριάζει στις δικές σου ανάγκες και να ικανοποιεί τις δικές σου απαιτήσεις.

Ανεξάρτητα Αρχεία Πελατών

Το πακέτο εφαρμογής pallo έρχεται με ανεξάρτητα αρχεία στα οποία αποθηκεύονται τα μητρώα πελατών με όλα τους τα στοιχεία με τέτοιο τρόπο που να αλληλεπιδρούν στην δική σας εποπτική εικόνα. Παράλληλα, διαχειρίσου την αποθήκη, τις πωλήσεις ή τις εργασίες σου, ενώ με την υπηρεσία ταμειακής ροής έχεις πάντοτε τον έλεγχο στο ταμείο σου.

Γιατί να επενδύσεις εκατοντάδες ευρώ σε πολύπλοκες εφαρμογές, όταν μπορείς να έχεις το pallo;

Στοιχεία και Αναλύσεις για κάθε Πελάτη

Όσο συναλλάσσεσαι με τους πελάτες σου, τόσο τα δεδομένα συναλλαγών σου εμπλουτίζονται με χρήσιμα οικονομικά στοιχεία και ευκολονόητα γραφήματα για την δική σου καλύτερη εξυπηρέτηση. 

Παράλληλα κάθε συναλλαγή συνοδεύεται από ημερολογιακά στοιχεία, οικονομικά δεδομένα και αναλυτικές περιγραφές πλήρως παραμετροποιήσιμες για να ταιριάζουν στα δικά σου προϊόντα, το δικό σου είδος εργασίας και τις δικές σου ανάγκες για δεδομένα. Παράλληλα, κάθε συναλλαγή, ενημερώνει αυτόματα τα συγκεντρωτικά στοιχεία της επιχείρησής σου, για να έχεις πάντα τον έλεγχο.

Εφαρμογή Εποπτικής Παρακολούθησης Συνόλων

Κάθε συναλλαγή με πελάτη ή ενημέρωση της προϊοντικής γκάμας, συνοψίζεται σε μία εφαρμογή "επόπτης" που είναι το καθημερινό ευρετήριο για κάθε γενική δραστηριότητα και εξαγωγή συνολικών αποτελεσμάτων, ακριβώς όπως εμείς θα σου προτείνουμε, αλλά μαζί θα σχεδιάσουμε για να ικανοποιεί τις δικές σου προσδοκίες.

Ο "επόπτης" στο pallo επικοινωνεί άμεσα με κάθε προϊόν, κάθε υπηρεσία και κάθε συνεργάτη ή πελάτη, ενημερώνοντας σε πραγματικό χρόνο κάθε συναλλαγή.

Παράλληλα, λάβε ειδοποίηση για το επόμενο ραντεβού σου με πελάτη ή για τα οικονομικά του υπόλοιπα.

Σχεδίαση και διαμόρφωση εταιρικών εγγράφων

Κράτησε την επικοινωνία σου με εξωτερικούς συνεργάτες, πελάτες ή προμηθευτές σε απόλυτα επαγγελματικά πρότυπα με ειδικές μεθόδους επαγγελματικών εγγράφων για να μην είσαι μόνο, αλλά να φαίνεσαι κιόλας, άριστος επαγγελματίας.

Στείλε προσφορές με επαγγελματική μορφή, λογότυπα και επαγγελματική παρουσίαση ώστε να είσαι μπροστά στον ανταγωνισμό. 

Η εταιρική εικόνα, είναι ένα από τα σημαντικότερα στοιχεία της επαγγελματικής δραστηριότητας. 

Είμαστε συνεχώς σε επαφή για κάθε αλλαγή ή επιπλέον χρήση εγγράφων χρειαστείτε.

Εταιρική ενδοεπικοινωνία

Οργάνωσε την επικοινωνία με τους εργαζόμενους, τους συνεργάτες, ακόμα και τους πελάτες ή προμηθευτές σου, με το pallo Chat. Μια ειδική εφαρμογή που σας επιτρέπει να συνομιλείτε με την ομάδα σου ανά πάσα στιγμή με επιπλέον δυνατότητες.

Όρισε πότε πρέπει να γίνει κάτι, από ποιον και ενημερώσου όταν κάθε εργασία περατώνεται.

Κάνε τα μέλη σου να αισθάνονται σαν πραγματική ομάδα και κράτησε όλες τις συνομιλίες σας γραπτά. Ποτέ κανείς δεν θα μπορεί να πει ότι "δεν το άκουσε" ή "δεν το είδε"...

Εκτός από Εργασίες, ανέβασε αρχεία, έγγραφα ή φωτογραφίες για την ομάδα, με συγκεκριμένα δικαιώματα διαχείρισης στο καθένα!

Προσαρμοσμένη Χρήση

Για όσους δεν είναι εφικτή η αγορά ενός μεγάλου και δυσκίνητου προγράμματος CRM το pallo έρχεται με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά ευελιξίας, αφού κάθε χρήστης και εργαζόμενος της επιχείρησης μπορεί να έχει πρόσβαση σε μέρος της εφαρμογής ανάλογα με την αρμοδιότητα του, ενώ κάθε αλλαγή είναι διακριτή από ποιον και πότε έγινε. 

Απόκτησε το δικό σου προσωποποιημένο pallo φτιαγμένο ειδικά για εσένα

Ζητήσέ το στέλνοντας μήνυμα στο info@2Secondo.net

ή συμπληρώνοντας την φόρμα προσφοράς μας