Οικονομική Διαχείριση

NEMIA

Η εφαρμογή nemia είναι μία εφαρμογή Οικονομικής Διαχείρισης για Ιδιώτες και Επαγγελματίες

Αυτόματη Φόρμα Συμπλήρωσης Δεδομένων
με πρόσβαση από κινητό ή υπολογιστή καταχωρώντας έσοδα και έξοδα σε δευτερόλεπτα

Αν ανήκετε σε εκείνους που δεν έχουν χρόνο για πολύπλοκες καταχωρήσεις των εσόδων-εξόδων σε αρχεία και βάσεις δεδομένων, τότε η εφαρμογή Nemia θα γίνει ο ιδανικός σας βοηθός.

Με πρόσβαση από υπολογιστή ή κινητό τηλέφωνο χωρίς εγκατάσταση! Υποστηρίζεται παράλληλη χρήση από όσα μέλη της οικογένειας ή της επιχείρησης, επιθυμείτε με πρόσβαση για τον καθένα όπως ορίζετε εσείς!

Η εφαρμογή nemia είναι απόλυτα προσαρμόσιμη σε όσα πεδία ή κατηγορίες εσόδων και εξόδων χρειάζεστε κι έτσι μπορεί να προετοιμαστεί κατάλληλα για να ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες.

Συμπληρώνοντας μία απλή φόρμα ενημερώνετε άμεσα και αυτόματα όσα πεδία, αρχεία ή και κατηγορίες εσείς επιλέγετε ώστε να έχετε καλύτερη επισκόπηση, διαχείριση και έλεγχο των οικονομικών σας.

Η εφαρμογή μπορεί να κάνει επαναφορά σε κάθε οικονομικό έτος, ενσωματώνοντας ωστόσο τα σύνολα του προηγούμενου, ακριβώς με τον τρόπο που εσείς θα επιλέξετε! 

Όλα μας τα προϊόντα είναι cloud-based, δεν απαιτούν καμία εγκατάσταση, ενώ μπορούν να χρησιμοποιηθούν από οποιαδήποτε συσκευή με σύνδεση στο διαδίκτυο.

Παρέχεται με έναν μήνα δωρεάν πρόσβαση και χρήση και εξαιρετικά οικονομική συνδρομή

Φιλικό Περιβάλλον Χρήστη

Τα έξοδα (αλλά και τα έσοδα) σας χωρίζονται σε όσες κατηγορίες εσείς επιθυμείτε στις οποίες μπορείτε να έχετε πρόσβαση ανά πάσα ώρα, καθώς επίσης να βλέπετε τους στόχους, τα όρια και τα υπόλοιπα σας ανά κατηγορία ή συνολικά, ακριβώς με τον τρόπο που εσείς θα επιλέξετε.

Παράλληλα το περιβάλλον χρήστη (UI) είναι ευκολονόητο, προσιτό και πιο εύκολο από κάθε άλλη εφαρμογή ακριβώς επειδή είναι φτιαγμένο ειδικά για εσάς.

Γραφήματα Εξέλιξης Εσόδων-Εξόδων

Καθώς χρησιμοποιείτε την εφαρμογή nemia τα δεδομένα που συλλέγονται δημιουργούν λίστες, στατιστικές και γραφήματα, ανά πάστα στιγμή έτοιμα προς προβολή για την δική σας διευκόλυνση και εξαγωγή συμπερασμάτων, κατευθύνσεων και άλλων ενεργειών για την επιχείρηση ή τον οικογενειακό σας προϋπολογισμό.

Αυτοματοποιημένη Βάση Δεδομένων

Μία βάση δεδομένων με όλα τα στοιχεία που καταχωρείτε, δημιουργείται αυτόματα από την απλή φόρμα που εσείς βλέπετε και χρησιμοποιείτε! 


Το nemia κάνει όλη την δύσκολη δουλειά. Εσείς μπορείτε απλά να ελέγχετε όποτε θέλετε τα καταχωρημένα δεδομένα με τον τρόπο που εσείς χρειάζεστε ή επιθυμείτε.

Αποκτήστε το δικό σας προσωποποιημένο Νέμια φτιαγμένο ειδικά για εσάς

Ζητήστε το στέλνοντας μήνυμα στο info@2Secondo.net
ή ζητήστε προσφορά

Στείλτε μας email στο info.2Secondo@gmail.com
Συνδεθείτε μαζί μας στο facebook @2Secondo
Συνεργαστείτε μαζί μας στο linkedin
Ζητήστε μας μία τηκεδιάσκεψη επικοινωνίας μέσω Google Meet
Συνομιλίστε μαζί μας στο messenger @2Secondo
24ωρη υποστήριξη μέσω chat από το Google Chat
Στείλτε μας άμεσο μήνυμα στο Viber
Κάντε μας μία φωνητική ή και οπτική κληση μέσω Google Duo
Παρακολουθείστε χρήσιμα video στο κανάλι μας στο YouTube
Βρείτε χρήσιμα αρχεία στον δημόσια κοινόχρηστο φάκελο μας στο Google Drive
Ακολουθήστε μας στο instagram
Αναζητήστε μας στο διαδίκτυο