Πρακτορεία Τυχερών Παιχνιδιών

Το απόλυτο εργαλείο καθημερινής εποπτείας των ταμείων, των υπαλλήλων, των τζίρων, της αποθήκης και του προγραμματισμού εργασιών, εργαζομένων και οικονομικών όλα σε μία εφαρμογή!

Έχετε να αντιμετωπίσετε ολοένα αυξανόμενες απαιτήσεις από ΟΠΑΠ, Κράτος, Πελάτες και Υπαλλήλους, αλλά τώρα δεν χρειάζεται να είστε μόνος. Σας προσφέρουμε ένα πακέτο υπηρεσιών που αυτοματοποιεί τις διεργασίες, την επικοινωνία και τις υποχρεώσεις σας και φροντίζει να είστε μπροστά στις εξελίξεις!

Γιατί το lotty link στο πρακτορείο μου;

Και επιπλέον συνδεδεμένες υπηρεσίες του lotty link

Και όλα αυτά, με τόσο χαμηλό κόστος που δεν επιβαρύνει τον μηνιαίο σας προϋπολογισμό.

Όλα μας τα προϊόντα είναι cloud-based, δεν απαιτούν καμία εγκατάσταση, ενώ μπορούν να χρησιμοποιηθούν από οποιαδήποτε συσκευή. Και το πιο σημαντικό απ' όλα είναι ότι κανένα αρχείο σας δεν είναι αποθηκευμένο τοπικά, έτσι προστατεύεστε και από κλοπές και από φθορές ή βλάβες! 

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος 

Το εργαλείο κάθε πράκτορα ~ lotty Link V.8

Όλες οι Αναφορές συνεχώς μπροστά σας

Εποπτεία όλων των Λαχείων και ΣΚΡΑΤΣ

Real Time έλεγχος της αποθήκης σας

Ωράρια και Ταμεία

Καταμέτρηση χρημάτων

Οι εκκρεμότητες σας εδώ!

Κάντε την διαφορά, προσφέροντας την υπηρεσία συμμετοχής "x-αποστάσεως" στους πελάτες σας

~ Σύμφωνα με τους κανόνες του ΟΠΑΠ, απαγορεύεται η επί πιστώση συμμετοχή στα παιχνίδια του.

Για πρώτη φορά, το Εθνικό Λαχείο σε πλατφόρμα οργάνωσης των Λαχείων σας

Το πρωτοποριακό HR εργαλείο σωστής Διαχείρισης Προσωπικού

Δώστε καθημερινές οδηγίες διεργασιών

Χωροθέτηση και Διάταξη χώρου

 Λάβετε Καθημερινές και Μηνιαίες Αναφορές.
Παρακολουθήστε ζωντανά μέσα στη μέρα τους τζίρους σας

Το καλύτερο το αφήσαμε για το τέλος και αφορά αποκλειστικά εσάς, τους ιδιοκτήτες ή διαχειριστές πρακτορείου.

Οι σημαντικές Εργασίες έχουν ειδοποιήσεις

Αναλαμβάνουμε την ενδοεπικοινωνία σας

Αποκτήστε το δικό σας lotty Link φτιαγμένο ειδικά για το πρακτορείο σας

Ζητήστε το, στέλνοντας μήνυμα στο info@2Secondo.net 

συμπληρώνοντας την φόρμα επικοινωνίας μας

ή με Εκδήλωση Ενδιαφέροντος 

Υπηρεσίες προώθησης lotty Marketing

Αναλαμβάνουμε την σωστή λειτουργία Digital Marketing μέσω facebook, instagram, google και σας παρέχουμε εταιρική ταυτότητα μόνο για το πρακτορείο σας.

Επίσης, In Store Marketing με ιδέες προώθησης μέσα στο πρακτορείο που θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον των πελατών σας και θα προσελκύσουν νέους. 

υπηρεσίες εκπαίδευσης lotty Academy

Πολλές φορές η εκπαίδευση μέσω opapnet, δεν επαρκεί. Το lotty Academy εξασφαλίζει σωστή γνώση για εσάς και τους υπαλλήλους σας πάνω στα παιχνίδια και τις διαδικασίες του ΟΠΑΠ με συνεχή υποστήριξη και εκπαίδευση πάνω στην εξυπηρέτηση πελατών, διαχείριση κρίσεων σε ζητήματα πιστώσεων, ανηλίκων, καπνίσματος, ταυτοποίηση πελάτη, ορθή πώληση προϊόντων και τήρηση διεργασιών, καθώς και εκπαίδευση χρήσης του lotty Link.  

πρόσθετο πακέτο lotty Manager

Η εφαρμογή του ιδιοκτήτη πρακτορείου ΟΠΑΠ, για την απόλυτη διαχείριση των οικονομικών του πρακτορείου.

Ζωντανή Απεικόνιση Οικονομικών

Real Time γραφήματα της οικονομικής κατάστασης.

Οργάνωση Προμηθειών

Στο lotty manager καταχωρείτε καθημερινά τις προμήθειες σας από κάθε εταιρεία του ΟΠΑΠ και το σύνολο το συγκρίνετε με τους στόχους εσόδων που έχετε θέσει. Για να γνωρίζετε ακριβώς τι κερδίζετε, ποια είναι η πορεία συγκριτικά με τους στόχους που έχετε θέσει και ποιο είναι το καθαρό σας κέρδος αφαιρώντας τα έξοδα σας, τα εκκαθαριστικά και τις φορολογικές κρατήσεις του επόμενου οικονομικού έτους. Εναλλακτικά, η καταχώρηση των προμηθειών σας μπορεί να γίνεται ακόμα και αυτόματα!

Πλήρης εποπτεία εξόδων

Εμείς ξέρουμε το πλήθος και την διαφορετικότητα ενός πρακτορείου. Εσείς απλά τα καταχωρείτε στην εφαρμογή και έχετε ανά πάσα στιγμή πρόσβαση στα σύνολα των εξόδων σας, αλλά και σε μετρήσιμες συγκρίσεις με τα αντίστοιχα έσοδα από τις προμήθειες σας. Η ακριβής ανάλυση των εξόδων σας, θα σας δείξει τον δρόμο ποιοτικότερων αναλύσεων και στόχευσης των εσόδων σας.

Παρακολούθηση ταμειακής ροής

Με το lotty Manager μπορείτε να παρακολουθείτε αναλυτικά και ανεξάρτητα την ταμειακή σας ροή. Επειδή περνάνε πολλά μετρητά από τα χέρια σας, καλό είναι να ξέρετε ανά πάσα στιγμή που βρίσκονται είτε πριν κάνετε πληρωμές στον ΟΠΑΠ, σε λογαριασμούς ή στα κέρδη σας. Παράλληλα, ανά μήνα τα χρήματα σας διαχωρίζονται με τον τρόπο που εσείς έχετε καθορίσει διατηρώντας πάντα τον έλεγχο του πως διαχειρίζονται τα υπόλοιπά σας και το πως διανέμονται τα κέρδη της επιχείρησής σας. Παράλληλα μπορείτε να κάνετε τις αντίστοιχες συγκρίσεις ανά μήνα για να έχετε πάντα εικόνα της πορείας σας μέσα στο έτος. 

Για πρώτη φορά απόλυτη απεικόνιση των ΣΚΡΑΤΣ

Για πρώτη φορά οι πωλήσεις των ΣΚΡΑΤΣ, αποθηκεύονται και ενημερώνουν ένα ζωντανό αρχείο μέσα στο lotty Manager που ανανεώνεται όσο εσείς πουλάτε ΣΚΡΑΤΣ, χωρίς να χρειάζεται να σκανάρετε τα ίδια τα ΣΚΡΑΤΣ, χωρίς να χρειάζεται να κρατάτε περιττά αρχεία ή να κάνετε περίπλοκες διαδικασίες.

Δείτε ποια από τα ΣΚΡΑΤΣ σας είναι περισσότερο κινήσιμα, ποια χρειάζεται να προωθείτε περισσότερο ή ποια πρέπει να έχετε πάντα σε απόθεμα. Παράλληλα, λάβετε προτάσεις και συμβουλές πωλήσεων, διαχείρισης της αυτόματης παραγγελίας, εναρμονισμένες με τις νέες οικογένειες ΣΚΡΑΤΣ του ΟΠΑΠ.

Η στατιστική του ανάλυση γίνεται ανά είδος ή ανά τιμή, αλλά και για το καθένα ξεχωριστά, ενώ παράλληλα έχετε τον έλεγχο του πόσα βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο πρακτορείο προς πώληση, πόσα είναι αποθηκευμένα και τι ποσοστό του κάθε πακέτου έχει πωληθεί. Δείτε τα σύνολα σας ανά ημέρα, ανά μήνα, αλλά και κατά μέσο όρο από την αρχή της χρονιάς (ή με τον τρόπο που εσείς θα επιλέξετε) και λάβετε ειδοποιήσεις όταν κάποιος κωδικός τελειώνει!

Υπολογισμός Εκκαθαριστικών

Έχοντας σε πλήρη αρμονία την εφαρμογή lotty Link που συμπληρώνουν οι υπάλληλοι σας, το lotty Manager μπορεί να υπολογίζει σε πραγματικό χρόνο το εκκαθαριστικό σας πριν καν αυτό βγει.

Δείτε τι πρέπει να πληρώσετε από το κλείσιμο πριν τα εκκαθαριστικά και προχωρήστε στους υπολογισμούς σας ανάλογα με τα έσοδα και τις προμήθειες που επίσης υπολογίζονται αυτόματα.

Η καρτέλα των εκκαθαριστικών παραμένει ενεργή μέχρι την επόμενη λογιστική περίοδο!

Αποκτήστε το δικό σας εξατομικευμένο lotty Premium φτιαγμένο ειδικά για το πρακτορείο σας

Ζητήστε το στέλνοντας μήνυμα στο info@2Secondo.net

ή ζητήστε προσφορά


Στείλτε μας email στο info.2Secondo@gmail.com
Συνδεθείτε μαζί μας στο facebook @2Secondo
Συνεργαστείτε μαζί μας στο linkedin
Ζητήστε μας μία τηκεδιάσκεψη επικοινωνίας μέσω Google Meet
Συνομιλίστε μαζί μας στο messenger @2Secondo
24ωρη υποστήριξη μέσω chat από το Google Chat
Στείλτε μας άμεσο μήνυμα στο Viber
Κάντε μας μία φωνητική ή και οπτική κληση μέσω Google Duo
Παρακολουθείστε χρήσιμα video στο κανάλι μας στο YouTube
Βρείτε χρήσιμα αρχεία στον δημόσια κοινόχρηστο φάκελο μας στο Google Drive
Ακολουθήστε μας στο instagram
Αναζητήστε μας στο διαδίκτυο