Ιδιώτες & Εργαζόμενοι

Μπορείς να γίνεις ο ιδανικός εργαζόμενος ή υποψήφιος με τις υπηρεσίες idergan

Η αγορά εργασίας στην Ελλάδα, είναι όχι απλά απαιτητική, αλλά και μία χρονοβόρα διαδικασία που προϋποθέτει έναν συνδυασμό δεξιοτήτων και προετοιμασίας σε μία διαρκή ανανέωση και βελτίωση για κάθε εργαζόμενο ή υποψήφιο εργαζόμενο.

Από το βιογραφικό και τη συνέντευξη, έως τα κατάλληλα σεμινάρια και η σωστή επαγγελματική δικτύωση, είναι μεταξύ αυτών που θα βρεις στο 2Secondo. 

Γίνε ο ιδανικός εργαζόμενος

Λένε πως δεν υπάρχουν τέλειοι εργαζόμενοι όπως δεν υπάρχουν και τέλειοι εργοδότες. Εσύ, όμως δεν εφησυχάζεις γιατί μπορείς να προσεγγίσεις το ιδανικό. Απλές πρακτικές βελτίωσης μέσα από την επιστήμη της ψυχολογίας και τεχνικές αύξησης παραγωγικότητας, μαζί με διαρκή εκπαίδευση, είναι μεταξύ αυτών που θα βρεις στο 2Secondo. 

Δημιουργία Βιογραφικού Σημειώματος

Η ανάπτυξη και ετοιμασία ενός ολοκληρωμένου βιογραφικού, είναι μια απαιτητική εργασία που εξελίσσεται συνεχώς ανάλογα με το που αυτό θα κατατεθεί αλλά και με το πέρασμα των χρόνων και τις τάσεις που επικρατούν.

Στο βιογραφικό δεν λέμε ποτέ ψέματα, ωστόσο μπορούμε να παρουσιάσουμε την αλήθεια με τον καλύτερο δυνατό τρόπο που μπορούμε να υποστηρίξουμε.

Θα επιλέξεις, ανάμεσα σε 🔻

Παράλληλα δημιουργούμε την κατάλληλη συνοδευτική επιστολή που πρέπει να διαφέρει ανάλογα με την θέση για την οποία το στέλνουμε.

Μάθε πως να χρησιμοποιείς με επαγγελματισμό το email που θα χρησιμοποιήσεις για την αποστολή του βιογραφικού σου. 

Τώρα, μπορείς να έχεις κι εσύ ένα βιογραφικό που θα ξεχωρίσει και θα σου εξασφαλίσει μία κλήση για συνέντευξη!

Προετοιμασία Συνεντεύξεως

Η συνέντευξη είναι η μεγαλύτερη δοκιμασία του υποψήφιου πριν την αποδοχή του στην επιθυμητή θέση εργασίας, γι' αυτό και η προετοιμασία του υποψηφίου είναι μια απαιτητική και πολύπλοκη διαδικασία, βασισμένη σε διαφορετικούς τομείς.

Αρχικά, οι συνεντεύξεις σήμερα, χωρίζονται σε αυτές που γίνονται με φυσική παρουσία και σε εκείνους που γίνονται ηλεκτρονικά εξ αποστάσεως. Κάθε μία, χαρακτηρίζεται από ιδιομορφίες που προϋποθέτουν την αντίστοιχη προετοιμασία.

Η προετοιμασία σου από την ομάδα 2Secondo για μία συνέντευξη γίνεται στους ακόλουθους βασικούς άξονες 🔻

Επίσης, υπάρχει ειδική μέριμνα αναφορικά με τις διαφορετικές συνθήκες μιας ενδεχόμενης δεύτερης συνέντευξης.

Προετοιμάσου για κάθε επερχόμενη συνέντευξη με εισηγητή που έχει επιτυχία 92% και εξασφάλισε μία θέση εργασίας!

Βελτίωσε την θέση σου στην υφιστάμενη εργασία

Η Ελληνική εργασιακή πραγματικότητα είναι από τις δυσκολότερες στην Ευρωπαϊκή Δύση. Ο εργαζόμενος καλείται να ισορροπήσει ανάμεσα σε παράνομες συνθήκες (μαύρη εργασία, αδήλωτες υπερωρίες, ελλειπή μέτρα προστασίας κ.α.) και πολλαπλά καθήκοντα (Τ.Π.Ο.) χωρίς ωστόσο να θυσιάσει το επίπεδο της παραγωγικότητάς του. Αν αυτό φαντάζει πολύ και για σένα, δεν έχεις παρά να λάβεις το πακέτο συμβουλευτικής μας που αποτελεί έναν πρακτικό οδηγό "επιβίωσης" στις απαιτήσεις του σήμερα.

Το πακέτο περιλαμβάνει ζωντανές συνεδρίες που εκτυλίσσονται ανάλογα με τους προβληματισμούς του εργαζόμενου, το είδος εργασίας του (τουρισμός, χειρωνακτική εργασία, δουλειά γραφείου κλπ.), την θέση του στην εταιρεία (υφιστάμενος, προϊστάμενος) και τις συνθήκες που επικρατούν στην αγορά, ενώ είναι βασισμένο στους τομείς της ψυχολογίας και της πρακτικής των επιχειρήσεων μέσα από την Διοίκηση Επιχειρήσεων, με τη συμβολή έγκριτων επαγγελματιών του χώρου που προσφέρουν συμβουλές και πολλά case studies. 

Γίνε ο ιδανικός συνάδελφος & υφιστάμενος

Οι σχέσεις στον εργασιακό χώρο είναι μια πολύπλοκη εξίσωση πολλαπλών μεταβλητών. Κι όμως το να καταφέρει κανείς να διατηρήσει καλές σχέσεις μεταξύ αυτού και των συναδέλφων του, είναι το κλειδί για ένα σωστό εργασιακό περιβάλλον και για την ατομική του διάκριση.

Στο πακέτο των συνεδριών αυτών, εξετάζουμε το πως εμείς οι ίδιοι μπορούμε να γίνουμε ιδανικοί συνάδελφοι, αποδεκτοί από το σύνολο και αναπτύσσοντας δεξιότητες που δεν θα μείνουν κρυφές από τους προϊσταμένους μας.

Παράλληλα, προτείνουμε λύσεις στην διαχείριση κρίσεων στις εργασιακές σχέσεις. Επικεντρωνόμαστε σε case studies και με άξονα την Ψυχολογία και την Διοίκηση Επιχειρήσεων, βρίσκουμε κατάλληλους τρόπους ελιγμών μέσα στο περιβάλλον εργασίας, όποιο κι αν είναι το αντικείμενο ή το μέγεθος της επιχείρησης, αλλά και με γνώμονα την θέση και τα χρόνια παραμονής του ενδιαφερόμενου στην εταιρεία. Ο κύκλος εισηγήσεων ολοκληρώνεται με σύντομες δοκιμασίες.