Κατασκευή Ιστοσελίδας

Κατασκευή & Ανάπτυξη Website

Αν έως τώρα φοβόσασταν να δημιουργήσετε μία ιστοσελίδα, είναι επειδή είχατε ακούσει είτε για τρομακτικά ποσά κατασκευής, είτε για τρομακτικές δυνατότητες που δεν είχατε την υποστήριξη να τις κατανοήσετε. 

Τι θα λέγατε για απλή, γρήγορη και οικονομική λύση που θα βάλει την επιχείρηση ή την δραστηριότητά σας, οπουδήποτε στον κόσμο;

Σύγχρονες και λειτουργικές σελίδες για υπολογιστές & κινητά

Η κατασκευή μίας ιστοσελίδας πρέπει να είναι σύγχρονη και λειτουργική. Φροντίζουμε για την σωστή εμφάνιση της τόσο σε σταθερούς υπολογιστές και laptops, όσο και σε κινητές συσκευές ή tablets.

Κάθε κομμάτι που την απαρτίζει είναι φτιαγμένο με κατανοητό τρόπο ώστε να είναι εφικτή και η ανανέωση της, αλλά και η συντήρηση της.

Αξιόπιστη entry level σελίδα που θα αναδείξει την εμφάνιση και την δραστηριότητά σας.

Μία ιστοσελίδα για κάθε ανάγκη

Χρειάζεσαι κι εσύ μία ιστοσελίδα, γιατί όχι, δεν αρκεί η παρουσία στα κοινωνικά δίκτυα, όπως το facebook και επειδή:

Αναλαμβάνουμε έξυπνες διασυνδέσεις της ιστοσελίδας σου

Είτε επιθυμείς να προωθήσεις κρατήσεις σε εκδηλώσεις, δωμάτια ή ξενώνες ή άλλες δραστηριότητες, είτε αναζητάς για απλούς και οικονομικούς τρόπους ώστε να παραγγέλνουν οι πελάτες σου τα προϊόντα σου, έχουμε τη λύση! 


Συνδέουμε την σελίδα σου με φόρμες επικοινωνίας ή δυναμικών ενεργειών και σου δίνουμε το έναυσμα να κάνεις φυσικούς πελάτες, κάθε διαδικτυακό σου επισκέπτη.

Σχεδιάζουμε μαζί το καλύτερο & αποτελεσματικότερο για εσένα και την δραστηριότητά σου

Από την πρώτη στιγμή η επικοινωνία σου δεν γίνεται με προγραμματιστές που εκτελούν εντολές, αλλά με ανθρώπους της ομάδας μας, που έχουν γνώσεις marketing και εμπειρία στον χώρο της ψηφιακής έκφρασης.

Εσύ θα μας περιγράψεις τις ανάγκες, τις ιδέες και τους στόχους σου και εμείς θα σου προτείνουμε συγκεκριμένες λύσεις και επιλογές που θα συμβάλλουν στους δικούς σου στόχους.

Από τα χρώματα, τις εικόνες, τα εικαστικά και τα λογότυπα, μέχρι την διάταξη, τα κείμενα και το ύφος της σελίδας.

Μαζί, θα ορίσουμε τον τρόπο συντήρησης της σελίδας και τις ανάγκες ανανέωσής της με νέο υλικό και σύγχρονες προτάσεις αναβάθμισης. 

Οι γνώσεις και η κατάρτιση μας θα ταιριάξουν απόλυτα και θα αναβαθμίσουν αυτό στο οποίο εσύ στοχεύεις!

Μία συνάντηση δεν θα σε πείσει, θα σε καταπλήξει

Μην ξεκινήσεις από εμάς...
...Ζήτα προσφορές από άλλες σελίδες και έλα μετά σε εμάς.

Η δική μας επικοινωνία δεν μετριέται σε αριθμούς, αλλά σε μία συζήτηση που θα αναδείξει τις ανάγκες και τους στόχους σου, θα παρέχει συμβουλές και προτάσεις και θα καταλήξει σε μία πρόταση κέρδους και ικανοποίησης. Επικοινώνησε λοιπόν μαζί μας για μία δωρεάν συνομιλία δημιουργίας της ψηφιακής σου επιτυχίας!