Προϊόντα & Υπηρεσίες

Δίνουμε Π.Α.Σ.Α. σε εσάς...

(Προσαρμοστικότητα, Απλότητα, Συνεργασία και Αποδοτικότητα)

Οικονομική Διαχείριση για Ιδιώτες και Επαγγελματίες, με δυνατότητα προϋπολογισμών & ειδοποιήσεων

PROmarketPlat

Η μοναδική πλατφόρμα διαχείρισης & μετρήσεων omnichannel προώθησης Marketing

Ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα που παρουσιάζουν οι επιχειρήσεις ή πολλοί ελεύθεροι επαγγελματίες, αφορούν στο θέμα της Μηχανογράφησης. Το ζήτημα της Μηχανογράφησης πλέον δεν είναι μια πολυτέλεια για μεγάλες επιχειρήσεις με πολλά και πολύπλοκα στοιχεία, είναι μια αναγκαιότητα οργάνωσης για τον καθένα ώστε να μην νιώθει σε κανένα σημείο της διάρκειας ζωής της επιχείρησης του, εκτεθειμένος σε πελάτες, προθεσμίες, υποχρεώσεις και υπαλλήλους.

Μάθαμε να ακούμε τα προβλήματα σας και να τα μεταφράζουμε σε αριθμούς, τύπους και συνιστώσες. Όμως αυτό δεν πρέπει να σας απασχολεί. Διαλέγουμε τους κατάλληλους τρόπους ώστε να φτιάξουμε μοναδικές εφαρμογές και προγράμματα από την αρχή, από το μηδέν, αποκλειστικά για εσάς και τις ανάγκες σας.

Δίνουμε βάση στην λειτουργικότητα για να είναι απλά και κατανοητά, εύκολα στην χρήση. Σας τα παρέχουμε σε πολλαπλές συσκευές συγχρόνως. Από το κινητό σας ή οποιοδήποτε σημείο επιθυμείτε πρόσβαση. Και το πιο σημαντικό απ' όλα είναι ότι κανένα αρχείο σας δεν είναι αποθηκευμένο τοπικά αφού όλα μας τα προϊόντα είναι web based & cloud based κι έτσι προστατεύεστε και από κλοπές και από φθορές ή βλάβες! 

Χωρίζουμε κάθε μας δουλειά σε Ενότητες ώστε να είναι σαφώς διακριτές ανάλογα με το τι κάνουν κι όμως, έχουν αυτόματη επικοινωνία μεταξύ τους για καλύτερη εμπειρία χρήσης.

Δίνουμε πρόσβαση σε εσάς, τους υπαλλήλους και τους συνεργάτες σας, όπως και όσο εσείς επιθυμείτε. Ενημερώνεστε για κάθε αλλαγή και έχετε την εικόνα και τον έλεγχο για όσο επιθυμείτε στο βαθμό που σας ενδιαφέρει.

Η διαχείριση των δεδομένων δεν ήταν ποτέ ξανά τόσο εύπλαστη. Η πληροφορία είναι τώρα ένα εργαλείο ακόμα και αν δραστηριοποιήστε με λίγους πελάτες ή αν δεν είστε γνώστης της τεχνολογίας.  

Στην 2Secondo είμαστε στην διάθεση σας γιατί μπορούμε να σας φτιάξουμε ότι ζητάτε ή μάλλον... ότι χρειάζεστε! Επικοινωνήστε τώρα μαζί μας και ελάτε να συζητήσουμε τι μπορούμε να φτιάξουμε για εσάς ώστε να βοηθήσουμε τους στόχους και να λύσουμε τα προβλήματα σας.

Ένας καλός επαγγελματίας δεν σημαίνει ότι είναι και καλός επιχειρηματίας. Καταρτισμένοι άνθρωποι με σπουδαία εξειδίκευση και γνώση, πέφτουν θύματα κακών επιχειρηματικών επιλογών και απρόβλεπτων συνεπειών της δραστηριότητας τους.

Στην 2Secondo φροντίζουμε τους επαγγελματίες καλύπτοντας πολλά από τα κενά απειρίας ή αστοχίας τους, βοηθώντας είτε περιοδικά αναλαμβάνοντας την διαχείριση συγκεκριμένων τομέων είτε με συμβουλευτικές προτάσεις για καλύτερη διαχείριση οικονομικών, καταμερισμό εξόδων, σωστές προβλέψεις και συγκεκριμένους μετρήσιμους στόχους.

Λένε πως δεν υπάρχει τέλειος εργαζόμενος όπως δεν υπάρχει και τέλειος εργοδότης! Η σχέση αυτή, είναι πολύπλοκη, συνεχώς μεταβαλλόμενη και υπό διαρκή δοκιμασία. Παρά τα τεράστια ποσοστά ανεργίας και τα αμέτρητα πτυχία των υποψηφίων, στην πράξη τα αποτελέσματα φανερώνουν ανειδίκευτους εργαζόμενους, χωρίς ουσιαστική κατάρτιση, εκπαίδευση, τρόπο συμπεριφοράς και εργασιακή συνέπεια.

Έχοντας μεγάλη πείρα στο κομμάτι της κατάρτισης εργαζομένων, προσφέρουμε απόλυτη αφοσίωση και συνεργασία μαζί σας, ώστε να φτιάξουμε μαζί, τον ιδανικό υπάλληλο για την δική σας επιχείρηση, ακόμα κι απ' το μηδέν!

Δώστε μας τα κλειδιά του οικογενειακού προϋπολογισμού σας και εμείς θα διασφαλίσουμε μία βιώσιμη καθημερινότητα με όσο το δυνατό καλύτερη ποιότητα ζωής. 

Σήμερα οι άνθρωποι είτε ξοδεύουν άσκοπα είτε αλόγιστα χωρίς σωστό προγραμματισμό. Εμείς, σας ζητάμε να μας εξηγήσετε τι είναι σημαντικό για εσάς και την οικογένειά σας και δίνουμε την ίδια βαρύτητα σε λογαριασμούς και έξοδα που διασφαλίζουν ένα αυξημένο επίπεδο ζωής, ενώ ορίζουμε τρόπους αποταμίευσης για ορισμένους, απρόοπτους ή αόριστους λόγους.

Χρειάζεστε έναν σαφή, ξεκάθαρο και επαγγελματικό τρόπο να επικοινωνείτε με τους συναδέλφους, τους υφισταμένους, τους συνεργάτες, τους πελάτες και τους προμηθευτές σας. Εμείς, αναλαμβάνουμε να σας εξοπλίσουμε και να οργανώσουμε διαδικτυακές και απόλυτα ασφαλείς πλατφόρμες επικοινωνίας, καθώς και το εταιρικό σας email μέσα από τα οποία θα μπορείτε να επικοινωνείτε και να ενημερώνετε όποιον και όσους θέλετε, ενώ θα μπορείτε να διαμοιράζεστε αρχεία, συμβάντα ημερολογίου, προθεσμίες και εργασίες προς ολοκλήρωση. Οργάνωση όπως δεν την είχατε φανταστεί! Επικοινωνήστε τώρα μαζί μας και βάλτε τάξη στην δραστηριότητά σας.

Αναλαμβάνουμε κείμενα Content Writing για παρουσιάσεις, διαφημίσεις προϊόντων και υπηρεσιών, λεκτικά καμπάνιας, δοκίμια ή κείμενα μυθοπλασίας με συνεχή υποστήριξη και ανανέωση προς όλα τα κανάλια προβολής και επικοινωνίας που σας ενδιαφέρουν. Παράγουμε δημοσιεύματα για ιστοσελίδες, περιοδικά ή εφημερίδες. Παράλληλα πλαισιώνουμε κάθε παρουσίαση προϊόντος ή υπηρεσίας με φωτογραφίες και γραφικά για πλήρως επιθυμητό αποτέλεσμα. Επικοινωνήστε μαζί μας για να ετοιμάσουμε τα επόμενα πετυχημένα εταιρικά και περιγραφικά σας κείμενα.